Yritysinfo

Toimivat lukitusratkaisut sinun tarpeisiisi

Lukko-Paja Ky

Olemme vuonna 1991 perustettu ABLOY -valtuutettu lukkoliike Helsingin Mellunmäessä.  Yrityksemme on kasvanut vuosien saatossa erittäin monipuoliseksi lukitus-, turvallisuus- ja rakennusheloitusalan ammattilaisliikkeeksi. Tarjoamme laadukkaita turvallisuuspalveluita mekaanisesta lukituksesta elektroniseen murtosuojaukseen asti. Asennukset ja huollot teemme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella.

 

Työntekijöillämme on ABLOY -valvuutettu lukkoseppäkortti sekä työturvallisuuskortti, jotka takaavat erinomaisen työn laadun, turvallisen työn sekä laadukkaan lopputuloksen. Työntekijöiltämme edellytetään myös Suomen poliisin myöntämää turvasuojaajakorttia, joka takaa työntekijöidemme luotettavuuden ja moitteettoman taustan. Suomen poliisi on myöntänyt meille turvaurakointiluvan.

 

LAADUSTa ei tingitä

Käytössämme on tarkat laatujärjestelmät, joiden päätavoitteena on laadukkaan toiminnan ylläpitäminen kaikissa työtehtävissämme.

 

Lukko-Paja Ky on Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen. Liitto ylläpitää lukitus- ja turvallisuusalan laatujärjestelmää, jotta alan toiminta pysyisi valtakunnallisesti mahdollisimman korkeana ja yhtenäisenä. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Abloy Oy:n kanssa ja noudatamme heidän asettamia vaatimuksiaan valtuutetuille lukkoliikkeille sertifioidusta ja toimivasta laatujärjestelmästä.

 

  • lukko-paja, lukkoliike, lukko-paja ky, lukkopaja, yrityksen myymälä, yrityksen liiketila, lukkopaja myymälä, lukkopaja liiketila, mellunmäki, helsinki
  • lukko-paja, lukkoliike, lukko-paja ky, lukkopaja, yrityksen myymälä, yrityksen liiketila, lukkopaja myymälä, lukkopaja liiketila, mellunmäki, helsinki, myymälä

" Palvelu: Yleiset korjaukset
Myönteinen: Ammattimaisuus, Arvo, Laatu "

Erkki

" Asiantuntevia ammattilaisia. "

Juha